Ota yhteyttä

Poron Bensis

Monen ohikulkijan, lomailijan sekä lähiseudun asukkaan vakiopysäkki. Bensis on myös mainio ruokapaikka. Valitse joku talon mainioista hampurilaista tai á la carte annoksista.

Poron Bensikseltä löydät vitriinistä pieneen nälkään pikkusuolaista, kuten sämpylöitä ja pasteijoita.

À la carte listalla mm. poronkäristys, poropyörykät, kanakori ja paljon muuta. À la carte päivittäin klo 9:00 – 17:30.

Vai saiko olla makkaraperunat, siivet tai hampurilainen pikaiseen nälkään? Poron Bensis on helppo ja monipuolinen ratkaisu kiireisemmällekin. Ravintolassa on myös alkoholien A-oikeudet.

Poron Bensikseltä löytyy myös Veikkauksen peliautomaatit ja pelit.

Teboil Hullu Poron asemalla menovettä saa kaikkiin kulkupeleihin

Keväthankien kutsuessa kelkkailijoita, pihassa onkin melkoinen kelkkanäyttely käynnissä. Bensikselle on helppo saapua, sillä kelkkareitti tulee suoraan pihalle. Myymälän valikoimassa ovat voiteluaineet, lasinpesunesteet, tuulilasinpyyhkijät, autopolttimot, pientyökalut ja autonhoitotuotteet. Reissuun tai kotiin voit ostaa myymälästä makeisia. Lisäksi valikoimassa olut- ja virvoitusjuomia.

Autoilijoita auttaa myös autonpesu

Poron Bensikseltä matka jatkuu puhtaana. Käytössämme on autojen harjaton pesukone. Pesuohjelmat mukautuvat vuodenaikojen ja niille tyypillisen lian mukaan. Hinnat alkaen peruspesu 15,90 €.

Erinomainen taukopaikka bussiryhmille

Poron Bensiksellä on nopea palvelu ja tilaa suuremmillekin ryhmille – soita, kun olette tulossa puh. 040 8244 824. Palveluistamme löytyvät tilavat wc-tilat.

Aukioloajat

Ma - Su
9-18

Jätä viesti


Tai ota yhteyttä

Enable JavaScript to view protected content.